Extraescolar d’anglès per a nenes de 5è i 6è de primària

Aquesta extraescolar d’anglès dirigida a nenes de 5è i 6è de primària té com a objectiu proporcionar una oportunitat addicional perquè les nenes desenvolupin les seves habilitats lingüístiques en anglès de manera més lúdica i pràctica, a través de diferents activitats recreatives.

La classe d’anglès és un espai on les nenes aprenen alhora que s’ho passen bé. La idea es aprofitar tot tipus de jocs i dinàmiques de grup per aprendre a comunicar-se amb confiança en un altre idioma, sense importar la situació.

Les activitats estan dissenyades per a fomentar la comunicació i comprensió oral, així com l’aprenentatge de vocabulari i gramàtica.

Un exemple d’activitats seria:

  • Jocs i dinàmiques en grup: Es realitzen jocs com el “Simon Says” (Simón diu), jocs de rol, teatre i altres activitats interactives que permetin a les nenes comunicar-se en anglès de manera divertida.
  • Contes i narració d’històries: Es llegeixen contes en anglès i després les nenes poden narrar les seves pròpies històries utilitzant el vocabulari i les expressions apreses.
  • Activitats de listening: S’escolten listenings interessants, cançons o diàlegs breus i es responen preguntes relacionades amb el tema.
  • Jocs de paraules i vocabulari: S’utilitzen jocs de paraules, trencaclosques o jocs de memòria per a reforçar el vocabulari anglès.- 
  • Manualitats i arts: Es realitzen activitats artístiques i manualitats on les nenes poden descriure el que fan en anglès i intercanviar informació amb les seves companyes.
  • Converses dirigides: Es creen situacions de conversa dirigida per practicar diàlegs i situacions reals, com ara anar a comprar, presentar-se, parlar sobre els seus gustos, etc.
  • Celebració de festes i esdeveniments: S’organitzen petits esdeveniments temàtics en anglès, per fomentar la cultura anglesa.

Aquestes activitats són dissenyades per a ser atractives i entretingudes, fomentant l’interès de les nenes per l’anglès i creant un entorn favorable per al seu aprenentatge en una edat clau per a la seva formació lingüística.